Fruittas

Op onze biologische fruittas neemt u een abonnement. Hiervoor krijgt u iedere week een tas met biologisch geteeld fruit. De inhoud is genoeg dat u iedere dag van de week een stuk fruit heeft.

Fruit van het seizoen
Net zoals bij onze groentetassen krijgt u zoveel mogelijk fruit van het seizoen en uit onze eigen tuin of uit de streek. Voor fruit is het natuurlijk niet mogelijk om alles uit de streek te krijgen, want bijvoorbeeld citrusfruit groeit in Nederland niet.

Wat voor een fruit kunt u verwachten?
Appels kunt u in iedere tas verwachten. Verder afhankelijk van het seizoen bijvoorbeeld peren, bananen, kiwi's, perzikken, sinaasappels, mandarijnen, grapefruit, druiven, verschillende soorten bessen, frambozen, bramen, pruimen en aardbeien.

Voor iedereen een fruittas
Er zijn verschillende soorten fruittassen. Het fruit dat erin zit is hetzelfde, alleen de aantallen of het gewicht zijn verschillend. De prijzen zijn als volgt.

Fruittas 1 persoon € 5,05
Fruittas 2 personen € 9,25
Fruittas 3 personen € 13,55
Fruittas 4 personen € 17,85

Halen en betalen
Het afhalen van fruittassen gaat op dezelfde wijze als bij de groentetassen. Wanneer en waar u de tassen kunt afhalen en hoe het gaat met betalen kunt u lezen bij de informatie over groentetassen.